eend

 
 • een feest met dat prachtige uitzicht

  prachtige locatie met veel privacy en schitterend uitzicht. Compacte ruimte waar alles aanwezig is. Prima bed, goede keuken met uitrusting en ruime voorraad, prettige badkamer met douche, bankstel en voor buiten tuinmeubels. Ontbijt goed geregeld en uitgebreid. Ontbijten buiten is een feest met dat prachtige uitzicht. Omgeving is prachtig om te fietsen.

  Zeer vriendelijke service,ruimte om fietsen te stallen.

  Eusman, Juli 2016

 • prachtige uitzicht en de fijne plek

  We werden warm ontvangen. Hebben heerlijk ontbeten en genoten van het prachtige uitzicht en de fijne plek. De leenfietsen waren ook heel fijn en hebben we veel gebruikt.

  Trudy Schripsema, Juli 2016

 • in de verte, hertjes spotten

  We zijn erg tot rust gekomen, zonder veel last van anderen. Het uitzicht was op de velden met elke dag ,in de verte, hertjes spotten. Het huisje was erg schoon en mooi. De gastvrouw was geweldig. Het ontbijt kon niet beter. Er was volkomen privé gelegenheid. Toch konden we af en toe en praatje met de gastvrouw hebben.

  Het bed was goed, alleen zou er een zomerdekbed op mogen ( dit zou ze regelen.) Kortom, Geweldig huisje en we willen zeker terugkomen!

  Koole, Augustus 2016

 • reeën in je achtertuin, geweldig!

  We hebben hier genoten van de rust en privacy. Ook onze hond was hier welkom en vond het geweldig.

  S 'morgens en s' avonds zie je reeën in je achtertuin, geweldig!

  T Maassen, Augustus 2016

 • De ontvangst was zeer hartelijk. Ik voelde me welkom

  De ontvangst was zeer hartelijk. Ik voelde me welkom. De studio vond ik erg aangenaam en het uitzicht was werkelijk prachtig!
  Het ontbijt was overvloedig.

  Heel fijn dat ik gebruik kon maken van de fiets, zodat ik de mooie omgeving kon ontdekken.

  Yvonne, September 2016

 • "Mooi, wijds uitzicht en een leuk terras."

   B&B de Lindevallei is heerlijk rustig gelegen met een mooi, wijds uitzicht en een leuk terras met picknickbank en tuinstoelen. De eigen badkamer met toilet is ruim, netjes en schoon met een fijne douche! Het tweepersoons bed is van goede kwaliteit, ik heb er heerlijk geslapen. Ik heb voor mijzelf gezorgd (zonder ontbijt geboekt) dus heb geen ervaring gehad met het ontbijt. De B&B is gelegen aan de achterzijde van een touringcarbedrijf, maar ik heb hier geen enkele geluidshinder of andere nadelen van ondervonden.  

  Aanrader! Trudy

 • "Heerlijk tot rust gekomen in deze studio die van alle gemakken is voorzien."

  Heerlijk tot rust komen in deze studio die van alle gemakken is voorzien. 


  's morgens lekker koffie drinken op het terras uitkijkend over het weiland is erg ontspannen. Een mooie omgeving en aardige mensen. Ik heb er drie heerlijke weken gehad!


  Mitchell

De Weeme 12 A, 8421 DB Oldeberkoop - benb@delindevallei.nl - (06) 20395975